Skip to content

Studenten over de ACC

De reviews (of ervaringen) op deze website zijn bedoeld om met anderen te delen hoe je de ACC en/of een opleiding hebt ervaren. Wil je een review schrijven? Dat vinden we ontzettend fijn! Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden met betrekking tot het schrijven van een review.

De gevolgde basisopleiding geeft voldoende houvasten om te starten met coachen. De onderwerpen raken de kern van veel coachsituaties en dit maakt de praktische toepasbaarheid hoog.

Er is veel persoonlijke aandacht en veel tijd gestoken in de lesmap. De docent heeft de lesdagen zeer waardevol doen zijn. Je maakt mede door de ACC een enorme persoonlijke groei door. Na de opleiding voel je je een ander mens. Wat een rijkdom.

Ter ontwikkeling van coachgerelateerde werkzaamheden, maar ook voor jezelf als mens doe je jezelf hiermee een cadeau. Waarbij ik ervaren heb dat ik gegroeid ben als mens.

De online opleiding is erg makkelijk te volgen via thuisadres. De stof is interessant en de praktijkonderdelen vond ik erg leuk. De opleiding is divers en een goede plek om kennis op te doen.

Als persoonlijk begeleider van mensen met een dubbele diagnose, heb ik gemerkt dat er op de werkvloer te weinig know how is om op goede wijze mensen in gebruik te begeleiden. Deze opleiding geeft mij alle tools om het beste in mijzelf naar boven te halen en zo een betere begeleider te zijn voor deze mensen.

Ik vind dat de ACC een goede kwaliteit biedt en dat alle docenten en medewerkers fijn zijn in hun communicatie. Ze laten zien dat ze kennis van zaken hebben, maar het zijn ook gewoon overall fijne mensen.

In kort tijdsbestek ruime voorziening van zowel theoretische als praktische informatie. Ruimte voor persoonlijke aandacht.

Prettige lerares en waardevolle oefeningen die aansluiten of kunnen aansluiten in je coaching.

Een leerzaam en informatief traject.

Gepassioneerde docenten, goede locatie, goede informatievoorziening, goed bereikbaar, mooie literatuur, betrokken medewerkers en breed aanbod aan opleidingen.

Back To Top